ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Θα χαρούμε να επικοινωνήσετε μαζί μας είτε είστε ασθενής με Αταξία του Φρίντριχ, είτε συγγενής, είτε φίλος ασθενούς, είτε απλώς ενδιαφέρεστε να ενημερωθείτε για τη νόσο και το σύλλογό μας ή να εγγραφείτε μέλος σε αυτόν.

ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

Η έδρα του συλλόγου μας βρίσκεται στη Θεσσαλονίκη.

Διεύθυνση: Αναλήψεως 7, 54643 Θεσσαλονίκη

Γραμματεία Συλλόγου: +30  2314 057 304

Email : info@hefaa.org

Η εγγραφή ενός τακτικού ή αρωγού μέλους ή αίτηση δωρεάς προς το σύλλογο μπορεί να γίνει είτε ηλεκτρονικά είτε συμπληρώνοντας την έντυπη αίτηση.

Η ετήσια εγγραφή στο Σύλλογο ορίζεται στα 30 ευρώ.

Εάν επιθυμείτε να εγγραφείτε ως μέλος ή να  κάνετε μια χρηματική δωρεά προς το σωματείο μας για την ενίσχυση και υποστήριξη των σκοπών του, μπορείτε είτε ηλεκτρονικά είτε έντυπα.

Ηλεκτρονική Εγγραφή

Βήματα εγγραφής:

  1. Πατήστε κλικ στo κουμπί  ΔΩΡΕΑ – ΕΓΓΡΑΦΗ
  2. Συμπληρώστε τα στοιχεία σας στην ηλεκτρονική φόρμα.
  3. Καταθέστε το ποσό της ετήσιας συνδρομής ή δωρεάς, που εσείς επιθυμείτε στο λογαριασμό του σωματείου, ΑΝΑΓΡΑΦΟΝΤΑΣ ΠΑΝΤΑ ΤΟ ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΟ ΣΑΣ.

ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣ

ΙΒΑΝ: GR31 0171 6080 0066 0814 8241 694

SWIFT CODE/BIC: PIRBGRAA

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ: ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΤΑΞΙΑ ΤΟΥ ΦΡΙΕΝΤΡΙΧ

Έντυπη Εγγραφή

Βήματα εγγραφής:

  1. Εκτυπώνετε το έντυπο της αίτησης
  2. Το συμπληρώνετε και το επιστρέφετε στο σύλλογο με e-mail ή ταχυδρομικά.
  3. Καταβάλλετε το ποσό της ετήσιας συνδρομής ή δωρεάς, που εσείς επιθυμείτε στο λογαριασμό του σωματείου, ΑΝΑΓΡΑΦΟΝΤΑΣ ΠΑΝΤΑ ΤΟ ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΟ ΣΑΣ.

Παρακαλούμε να επικοινωνήσετε μαζί μας, εάν επιθυμείτε να σας αποστείλουμε την απόδειξη είσπραξης μετρητών του σωματείου μας για την παραπάνω κατάθεση, προκειμένου να μας ενημερώσετε για τα στοιχεία σας και να σας αποστείλουμε την απόδειξη στην διεύθυνση που θα μας υποδείξετε.