Ελληνικός σύλλογος για την αταξία του Φρίντριχ

ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΤΑΞΙΑ ΤΟΥ ΦΡΙΝΤΡΙΧ ΣΤΗ ΔΡΑΣΗ «Abilities Days 2021»

Ο «Ελληνικός Σύλλογος για την Αταξία του Φρίντριχ», για πρώτη φορά, συμμετέχει και στηρίζει τη γιορτή-θεσμό για τις ορατές και αόρατες αναπηρίες «Abilities Days 2021». Η εκδήλωση θα γίνει και φέτος, στον χώρο της Τεχνόπολης, στο Γκάζι, το Σάββατο 30 Οκτωβρίου, 11:00 – 22:00.

Η φετινή θεματική εστιάζει στην τεχνολογία, την εξέλιξή της και πώς μπορεί να συμβάλει με θετικό πρόσημο στη ζωή Ατόμων με Αναπηρία και χρόνιες παθήσεις.

Οι εκδηλώσεις θα λάβουν χώρα στο εξωτερικό χώρο της Τεχνόπολης, ο οποίος θα είναι επισκέψιμος με τις απαραίτητες μάσκες προστασίας. Οι ομιλίες θα γίνουν χωρίς παρουσία κοινού, με ψηφιακή αναμετάδοση στα κανάλια της εκδήλωσης.

Περισσότερες πληροφορίες για τις εκδηλώσεις και δράσεις, θα βρείτε στο https://abilitiesdays.com/

Εμείς θα σας περιμένουμε όλους στο  ενημερωτικό περίπτερο του Συλλόγου μας στον εξωτερικό χώρο της Τεχνόπολης. Σας περιμένουμε όλη τη διάρκεια της ημέρας. Ελάτε να γνωριστούμε, να ενώσουμε τις δυνάμεις μας, να ανατρέψουμε τα στερεότυπα για τις ορατές και αόρατες αναπηρίες, για ένα κόσμο χωρίς περιορισμούς.

Όλοι μαζί θα νικήσουμε!!!!!!!!!!!!!

mazi-tha-nikisoume
Χάρτης
×
Ελληνικός Χάρτης Σπανίων Παθήσεων

Ασθενείς, Οργανισμοί Ασθενών, και Κέντρα Αναφοράς & Φροντίδας Σπάνιων Νοσημάτων στη χώρα, όλοι συνδεδεμένοι σε ένα σημείο.